Tarih: 15.02.2021 15:00

Gerger'in Sorunları Yine Meclis Kürsüsünde

Facebook Twitter Linked-in

Adıyaman CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere meclis kürsüsünde yine Gerger'in sorunlarını dile getirmeye devam edecek..

Milletvekili seçildiğinden bu yana yaklaşık 2 buçuk yıldır nerdeyse her hafta meclis kürsüsünde konuşmasını aksatmadan gerçekleştiren Millevekilimiz Tutdere Gerger'in tüm sorunlarını dile getiriyor. Telefon ile görüştüğümüz Tutdere Gerger'in tüm sorunları çözülene kadar Mecliste haykırmaya devam edeceğini bildirdi. Şimdiye kadar tüm hükümetlerin Gerger ilçesini görmezden geldiğini belirten Tutdere " Artık Gerger halkının gerçek anlamda mecliste bir vekili vardır. Gerger halkının mağduriyetini kürsüde dile getirmeye devam edeceğim" Dedi.

Gerger Tv'de her hafta Perşembe akşamları saat 21.00'da canlı olarak yayımladığımız programımıza katılmayı kabul eden Tutdere Gerger'in tüm sorunlarını burada irdelemeye devam edeceğini belirtti. 

Gerger iile ilgili samimi duygularını belirten Tutdere "Yıllardır bu ilçemizin tüm feryatlarını kimse duymadı. Sürekli üvey evlat muamelesi yaşatıldı. Meclise girdiğimde bu mağduriyeti dile getirmek için bir vazife olarak algıladım. Çünkü  Gerger halkı bu haksızlıklara karşı isyan ediyordu ama bu sesi kimse duymuyordu. Artık Gerger halkının tüm mağduriyetini her platformda vurgulayan bir vekilleri var bunu böyle bilsinler" Şeklinde konuştu.

Gerger HABER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —