Tarih: 27.05.2021 12:48

Gerger Yolu Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Adıyaman Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Gerger Haber'e önemli açıklamalarda bulundu. 
Sitemiz Genel  Yayın yönetmeni Abdurrahman Kurtbey ile yapılan Telefon görüşmesinde önemli mesajlar veren Aydın; 2021 yılının Gerger ilçesi için bir dönüm noktası olacağını belirtti.

Gerger Yolu ile ilgili yapılan spekülasyonların gerçek dışı olduğunu belirten Aydın;
" Bilindiği gibi Gerger yolu ödeneği çıkmış ihale süreci tamamlanmış önemli bir projemizdir. 2021 yılı başlarında çalışmaların başlanmış olması gerekiyordu. Ancak bu gibi büyük projelerin hukuki süreçlerini de belirtmem gerekiyor. Bu yol ile ilgili müthiş bir engelleme ile karşı karşıyayız. 

Görülmemiş bir şekilde ihaleye itiraz söz konusudur. Bu itirazların belli süreçleri vardır. o süreç bitmeden başka bir itiraz yapılıyordu.  Dolayısı ile bu sürecin uzamasına neden oldu. Geldiğimiz zaman itibarıyla hukuki sürecin son aşamasındayız.. Bundan sonra itirazlar olmayacak. Kısa bir zaman diliminde çalışmalar başlayacaktır. 2 gün önce Belediye başkanımız Erkan Aksoy ile Ankara'da verimli görüşmeler yaptık. 

Gerger'in sadece yol sorunu değil, Alt yapı üst yapı ve diğer sorunları çözme konusunda verimli bir çalışmamız oldu. Çok yakında Gerger'de müthiş gelişmeler olacaktır. Gergerlilerin yıllardır beklediği hizmeti vereceğiz.. Biliyorum piskolojik olarak Gerger yolu bu anlamda çok önemlidir ancak yol kadar önemli olan alt yapı ve diğer önemli hizmetleri de berbaerinde ilçemize yaşatacağız. Bu işlerin akabinde Gerger ilçemizi Doğagaz ile buluşturacağız".. Dedi..  

Gerger HABER
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —