Tarih: 17.08.2021 09:33

İGTOD'DA MUSTAFA KARLI YENİDEN İŞ BAŞINDA

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Kooperatifi 2. Olağan Kongresini dernek merkezinde gerçekleştirdi. Kongreye tek liste ile giren mevcut başkan Mustafa Karlı ve ekibi oy birliği ile yeniden seçilerek, güven tazelediler. 2. Kez başkanlığa seçilen Mustafa Karlı ‘Yeni yerimizde daha güzel hizmetlere imza atacağız’ dedi.

14 Ağustos 2021 Tarihinde İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Kooperatifi Yönetim binasında yapılan 2. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Mustafa Karlı ve ekibi oy birliği ile yeniden yönetime seçildi.

2. Kez başkanlığa seçilen Mustafa Karlı yaptığı teşekkür konuşmasında, gösterilen bu teveccühten dolayı onur duyduğunu belirterek üyelere teşekkür etti.  Beş dönemdir büyük bir özveri ile hizmet ettiklerini belirten Karlı, “İlk seçildiğimiz günden bu yana birlik ve beraberlik içinde daha güzel işlere imza atmak için gayret ettik. Allah’a şükür ki hedeflerimizin çoğunu başardık.

İlk hedefimiz kiracı olduğumuz bu mekandan kendi yerimize geçmekti. Hepinizde bu mücadeleye şahit oldunuz. Yapılan muhalefetlere rağmen biz doğru bildiğimiz yolda her zaman da istişare yaparak yolumuza devam ettik. Eylül ayı itibariyle de yeni yerimizde hizmete başlayacağız. Zamanında muhalefet edenler bile gün itibariyle projemizi takdir ediyorlar.

Avrupa’nın en büyük kapalı çarşısını yaptık. Bu mekan hem itibarımızı hem de işlerimizi artıracak ve gıdanın merkezi haline getirecektir. Buradaki yani Rami’deki yerlerimiz fiziki açıdan yetersizdi. Zaten biz buraya geçici olarak gelmiştik. Yeni yerimizde her türlü ihtiyaçlarımızı karşılayacak detaylar düşünüldü. Ticaretimizi daha rahat yapacak, pazar payımızı artıracağız.” diyerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme de bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —